skip to Main Content

Izrada svjetlećih i nesvijetlećih reklama

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja, montaža i servis raznih oblika svjetlećih, ne svjetlećih, neonskih i LED reklama. reklame su prilagođeni potrebama potrošača i obično ih klijent osmisli, a mi ih strojno ili ručno izradimo.

Za izradu reklama korišteni su perspex i lagani materijali poput aluminija, nehrđajućeg čelika i mesinga. Može se konstruirati ručnim oblikovanjem, lijepljenjem i savijanjem stranica i ekrana ili prešanjem i vakumiranjem pleksiglasa.

Osvijetljene su fluorescentnim, neonskim ili LED svjetlima. Svjetleće reklame izrađujemo od aluminijskih i plastičnih profila koje oblikujemo i savijamo prema željama naših kupaca. Konstruktivni elementi oglasa oblikuju se posebnim alatima, zatim bojaju i plastificiraju u odabranu boju.

Svjetleće reklame mogu biti:

Samostojeća 3D slova:

Ova su slova oblikovana od raznih materijala uključujući pleksiglas, aluminij, mesing i nehrđajući čelik. Slova od pleksiglasa uparena su s aluminijskim alurapidnim profilima koji se savijaju kako bi oblikovali stranice slova ili zaslona. Ovisno o zadanom dizajnu slova, koristi se LED rasvjeta, kao što su setovi kalupa ili ručno oblikovane neonske cijevi.

Svjetleći zasloni:

Svjetleći zasloni su pravokutni ili sferni paravani izrađeni od anodiziranih aluminijskih profila, profila od nehrđajućeg čelika, PVC profila ili pleksiglasa. Mogu biti jednostrani (za montažu na zid) ili dvostrani. Osvjetljenje zaslona vrši se pomoću fluorescentne cijevi ili visokonaponske neonske rasvjete koja zadovoljava trenutne električne standarde. Zaslon reklame se može bojati PVC folijom ili reljefnim slovima. Ukoliko je površina zaslona od aluminijskog lima ili inoxa tekst na negativu se izrezuje i lijepi na pleksiglas u željenoj boji jer je samo u tom slučaju tekst vidljiv.

Želite novu reklamu?
Kontaktirajte nas

Back To Top